2016. március 17., csütörtök

Mytrnd projekt: Ariel & Lenor


Március 3-án kaptam meg a Trnd.hu jóvoltából az Ariel&Lenor termékeimet, illetve termékmintákat, amelyeket már szét is osztottam az ismerőseim, illetve rokonaim között. Most csak a tapasztalatokat várom a termékekkel kapcsolatban.
Az első benyomást, illetve pár információt a projektről itt találjátok.

Már 3 hete tesztelem a termékeket és eddig saját tapasztalatból nem tudok róluk rosszakat mondani.
A termékminták kiküldése előtt alaposan elolvastam a tájékoztatókat, hogy fel tudjam világosítani a további tesztelőket is.


A Lenor öblítő használatáról sokat szerintem nem kell magyarázni, mindenkinek meg van a saját tapasztalata/szokása hogyan adagolja az öblítőt a mosáshoz. Én többnyire mindig használok öblítőt mosáshoz.
Szerintem a termék ár-érték arányban megfelelő, a visszajelzésekből csak jót hallottam róla eddig. Nekem is csak jó tapasztalataim vannak a termékkel kapcsolatban. Ma például reggel kimostam a ruhákat, kiteregettem, utána elmentem a boltba és amikor hazaértem rögtön "megcsapott" az a friss parfümös illat.
A szekrénybe rakott ruhákon is érződik kivétel után a kellemes illat. A ruhák tapintásra puhák és selymesek lettek. Engem meggyőzött. Amint elfogy biztos fogok belőle még vásárolni!


Azt vettem észre sokan nem ismerik az Ariel kapszulás verzióját, így itt is szeretném leírni Nektek, hogyan lehet helyesen használni a terméket:
- a mosókapszulát a ruhák behelyezése előtt tegyük a mosógépbe
- általában egy kapszulára van szükség, a nagyon szennyezett ruháknál használok csak kettőt
- a kapszula a víz hatására oldódik fel, ezért is kell jól rázárni a tetejét ne hogy a fürdőszobában víz érje és szétmenjen
- a kapszulát a csomagolásból nem kell kibontani!
Az árát személy szerint kicsit sokallom, de akciók keretében biztos fogok még vásárolni.

Tesztképek:
Meg szeretném osztani veletek ezeket a képeket, összehasonlítás szempontjából.
Ezt a nadrágot a párom használja, úgymond "munkásnadrág". Több olajos folt is akad rajta. Az első kép kicsit sötét lett, de remélem a különbség jól látszik így is. Eddig más mosógéllel még nem igen jött ki ilyen szépen az olajos folt. : )

Ti ismeritek a termékeket?! Van jó, esetleg rossz tapasztalatotok a termékekkel kapcsolatban?!: )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések