2015. március 28., szombat

Jennifer L. Armentrout: Ónix

"Daemon Blackkel összekapcsolódni szívás…
Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.
De nem ez a legnagyobb problémánk.A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, akkor nekünk annyi. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak?Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el?És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmiek?Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat…"

Obszidián folytatása, amiről írtam egy bejegyzést, itt megtaláljátok. :)
Már az első könyvet is imádtam, szerencsére a folytatás sem okozott csalódást. 3 napja kezdtem el olvasni, de egyszerűen nem bírtam letenni. Muszáj volt kiolvasnom, amilyen hamar csak tudtam. Szerencsére a folytatás már az éjjeliszekrényemen lapul. :)
Tele van váratlan fordulatokkal! :) Valahogy sejtettem, hogy Katy több lesz, mint egy sima ember. Az első könyv végén ugyanis betekintést nyerhettem a folytatásba, ami azzal indult, hogy Katy rosszul van. Persze influenzára fogták, de az túl egyszerű lett volna. ;)
A történettel ellentétbe a borítókép nem nyerte el a tetszésem. Nálam ugyanis fontos, hogy szép legyen a borítás is.
A 3. könyv borítóját már meglestem, és örömmel tudatom, hogy elnyerte a tetszésem. :D
Visszatérve a történetre, a szokásos módján folytatódik: Katy és Daemon kacérkodik egymással. Számomra kicsit vontatottá vált ez a rész, de szerencsére a könyv befejeztével nem maradnak kétségek.
Daemon továbbra is a kedvenc szereplőm, lehet ennek köze a névválasztáshoz is?! :D Ez a név mindig egy rosszfiút takar ( Vámpírnaplók), aki aranyos a maga módján. ;)
Katynél még plusz pont, hogy könyves blogot ír, amiről néha-néha elejt pár szót. Ha ilyesmit olvasok mindig több kedvem van a blogoláshoz. :D
Amit nagyon sajnálok, hogy Adam meghalt. Kicsit jelentéktelen szereplő volt, de most összejött végre Deevel több szerep is jutott neki. Ez az esemény a továbbiakban biztos megnehezítő Dee dolgát, vele együtt Katyét is, mert őt okolja a történtekért.
Dawson és Bethany is előkerül, és kicsit többet megtudunk a luxenek világáról. Bár a szándékaikról még vannak kétségeim..
Vajon ki árulta el még őket?! 
  
xoxo,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések