2014. szeptember 26., péntek

Witches of East EndA kezdésekről ugyan lemaradtam, de most pótolni fogom. Az volt a fejembe, hogy majd ősszel, iskolakezdéssel együtt kezdődnek az új évadok. Erre kiderült, hogy WoEE évadjának már majdnem vége.
Legalább, amíg várok a többiekre, lesz mit néznem. :)

Eastwicki boszorkányok

A bűbájos boszik óta  oda vagyok a boszorkányos filmekért, sorozatokért, könyvekért, mindenért. :D 
Ennek a történetnek volt egy régebbi verziója, az Eastwicki boszorkányok címen futott a sorozat. Egy évad ment le belőle, hát elég szegényes volt a sztori. Lassan indult el a történet mágikus szála. Pedig én láttam benne még fantáziát. Nem is baj, ez a mostani történet 100× jobb. :)

Az első évadból kiderül, hogy egy átok sújtja a családot. Amint a két lány meghal, újrakezdődik az egész életük. Az anya, Joanna megint terhes, megszüli a lányokat. Ők elérnek egy bizonyos korig, meghalnak és újra kezdődik elölről. (Borzalmas lehet annyiszor szülni:D) Joannanak van egy testvére, Wendy, akinek 9 élete van, sőt még macskává is tud változni. A mostani életben Joanna máshogy rendezte a dolgokat, Freya és Ingrid csak nemrég értesültek arról, hogy boszorkányok. ami felfordította az egész életüket. 
A korábbi életekben Joanna pár ellenséget szerzett magának, akik most rá és a lányokra vadásznak.Ez még kicsit megnehezíti az elképzeléseit, miszerint most meg fogja törni az átkot, hogy többet ne kelljen újjá éledniük. Boldog életük legyen.
Hát lényegében erről szól a történet, nekem nagyon tetszik. A kedvencem Freya és Wendy. Ingrid túl visszahúzódó, gondoskodó. Joanna számomra olyan szürke szereplő. Ő a lányok anyja, és ennyi. Vannak visszaemlékezéses részek, azokba legfőképpen ő szerepel. Mégsem lopta be magát a szívembe.
Freya az évad során készül férjhez menni Dashhoz, miközben a bátyjáról álmodik. Akit később meg is ismer, és egymásba szeretnek. Így az esküvőnek lőttek. Én örültem neki, Killiannak és Freyanak szurkolok.
Az 1.évad befejezése azzal zárul, hogy kinyitották Asgardot, egy város, ahol régen ők is éltek. De egy felkelés után Joanna apja, a király száműzte őket és átkot bocsájtott rájuk. Most pedig valami gonosz jött át a kapun. Sőt még Freya ikertestvére, Frederick is átjött az átjárón. Régen a nagyapja mellé állt. Kérdés az, hogy vajon jó vagy rossz szándékkal jött-e át?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések