2014. augusztus 8., péntek

Yves Rocher testápolásLábkrém:
" Táplálja lába száraz bőrét.
Ez a lágy krém intenzíven táplálja a lábat, még a legszárazabb bőrt is.
Összetevői:
- bio levendula-illóolaj, a láb jó közérzetéért és kényelméért
- makadámia-olaj az intenzív táplálásért. "

Lábkrémet sem vásároltam még.  De most muszáj volt, mert nagyon ki van száradva a sarkam. Pedikűröshöz nem igen járok és most időm sem volt foglalkozni vele.
Az illata levendula, nagyon kevés is elég belőle. Hamar felszívódik, már az első pár használat után is puhább lett tőle a lábam.
 Kiszerelése: 50 ml, 675 forint volt akciósan, de az eredeti ára 1690 forint. 


Tusfürdő:
A vadszedres hab- és tusfürdő könnyed habbá alakul át. Az igazi, intenzív és finom illatelemekkel teli, ínyenc élvezet pillanata, ami a jó közérzet remek burkát kínálja Önnek.
A vadszeder, a bio-hamamelisz víz, a növényi glicerin és egy növényi eredetű lemosó alap minden természetes jótéteményével elhalmozza Önt.
A bőrre nézve pH-semleges, és biológiailag lebomló összetételű.
Előnye: nagyon gyengéd összetétele nem szárítja ki a bőrét."

Kellemes szeder illata van, sokáig érződik a bőrön. Kevés is elég belőle, jól habzik. 400 ml, 990 forint. Szerintem megérte. Főleg azért, mert bio, mint ahogy a többi termék is. A bőrömet tényleg nem szárítja ki, és nem is irritál.


Testradír:
"A megfelelő hámlasztó hatás érdekében az Yves Rocher CosmétiqueVégétale kutatói radírozószemcseként a Sárgabarackmag porított változatát, a tisztító hatáshoz a Saroillóolaját és a biomezőgazdaságból származó, hidratáló hatásáról ismert mexikói Agavé nedvét választották. Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelve. Előnye: élénkítő hatás."

Nagyon tetszik. Barackos illata van. Tusolás közben szoktam a lábamat radírozni vele, mert ahogy epilálom mindig benő a szőr.  Nagyon kicsit is elég kinyomni belőle és az bőven elég. Biztos máskor is venni fogok ilyen terméket. :)  1190 forintért vásároltam meg, nekem bőven megérte.  Ha nektek is megtetszettek a termékek, innen tudtok rendelni:  http://yves-rocher.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések