2014. augusztus 18., hétfő

Poppy mániaMár korábban is említettem, hogy szeretek elmenni kirakodóvásárokra, mindig találok valami különleges, szép vagy jó árban lévő ruhákat, kiegészítőket. Az egyik ilyen vásáron akadtam rá tavaly a Poppy márkára. Annyira megtetszettek ezek az elegáns, de ízléses fehérneműk. A köntösökről nem is beszélve! Az ára pedig igen kedvező, legalábbis az ilyen kirakodóvásárokon.
Már tavaly jól bevásároltam, vettem egy gyönyörű, puha rózsaszín-fehér szíves köntöst. Rózsaszín hálóinget, amelyre virágokat hímeztek, fehérneműket, és egy piros-fekete nagyon vékony köntöst.
Így a vásárt idén sem lehetett kihagyni. :) Természetesen a köntössel kezdtem, szerintem 2500 forintot bőven megér egy ilyen szép darab. Hálóruhákat választottam még, amelyhez párosult egy-egy tanga is. Ezeknek az ára 990 forint. Egyedül a hosszujjú- nadrág volt 1500 forint. Nagyon kényelmesek, egyszerűen imádom ezeket a ruhadarabokat! Lassan már egy egész gyűjteményem lesz belőle! És tényleg az volt a legjobb, hogy sokkal olcsóbb áron meg tudtam vásárolni a termékeket, mint a boltokban.

Szerzeményeim:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések